torsdag, april 26, 2007

Torsdag o i morgon bär det iväg till Göteborgstrakterna!

Tjock-Candy äter o äter o äter... Hon är redan rejält tjock om magen, men det är troligtvis mest fett.. Nåja, lite fett skadar inte, men hon är kattan som knappt går ner sig när hon har ammat sina ungar i några veckor, så hon är konstant fet.. Tveksamt om man nånsin törs kastrera henne.. Då lär hon bli tjockare än tjockast.. Nog om det. Tror fortfarande att hon är dräktig, kryss i taket!
Hektisk vecka, i måndags var det full fart på jobbet med heldagsutflykt med grabbarna.. På kvällen var första styrelsemötet i Skogkattslingan, där jag numera sitter som suppleant och medverkar via telefon.. Attans så varmt örat var efter det 2,5 timmarna i telefonen..

I tisdags var jag på filialen och hade det rätt lugnt, städade o plockade lite hemma efter jobbet. i onsdags, dvs igår, var det möte på jobbet plus storhandling på kvällen.. Pust.. I dag har det varit jobb halvdag o föreläsning hela eftermiddagen. I kväll ska vi på teater, äldsta dottern Linn ska med sin teatergrupp äntra scenen. Det blir skoj! I morgon är jag LEDIG och ska ägna förmiddagen åt att åka o handla kattmat, rabiesvaccinera Brucen på djursjukhuset, städa och sen bär det iväg till Maries i Ljungbyholm för att klämma på barnbarna och sen vidare till Göteborgs utmarker.. Ska bli jätteskoj att bevista Spinneriets utställning igen, det brukar vara så herrans trevligt!!

Notera på bilderna att Dompa skräpmoster har varit o käkat precis innan.. Hmm.. Att spotta mat på golvet är en av hennes favvissysselsättningar!

Nu ska jag ner o tvätta o diska innan teatern. Tack o hej, leverpastej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fryke skulle komplettera ert hem bra! Han städar alltid runt matskålen innan han hugger in på själva skålen. Så han och Dompan skulle komplettera varandra!

Lycka till i Gbg nu, ska bli spännande att läsa hur det går.

Kramis!
Malena

Anonym sa...

Jag ser fram emot att ha en "personlig assistent" under dagarna på Spinneriet......har Du tur bjuder jag på en liten Whiskeypinne på kvällen!/Kram