måndag, mars 12, 2007

Nu ger jag snart upp!

Idag har jag varit hemma med sjuk Wilma o sjuk Sacke.. Feber.. Imorgon kan de dock gå i skola o på dagis, thank God!!! Jag är så trött på att gå hemma o städa, plocka, laga mat o sånt trams.. suck.. Men man får vara glad för att våren äntligen verkar vara här i a f!! Varmt o skönt o på framsidan blommar vita o lila krokusar o på baksidan är det snödroppar.. Bestämde mig för att gå en lov o se vad katterna ägnade sig åt strax innan jag började blogga.. Bruce häckade på Majas rum, han tillbringar ju deltid där eftersom han o mamma inte får umgås.. Så det är ett evigt pusslande mellan olika rum osv.. Suck.. Nåja, det är som det är och katterna verkar inte bry sig nämnvärt som väl är i alla fall. Det är mer vi människor som tycker det är jobbigt.
Blossa låg i sin vanliga stil.. Visst ser hon kul ut? Världens goaste o raraste katt!
Candy och strykbrädan (som nu är ganska full av diverse stryktvätt o annat löst som ungarna alltid lyckas lägga i från sig överallt) har ett förhållande.. Hon kan gnälla när strykbrädan är bortplockad, men det händer sällan som väl är..
Loppan på katthyllan i badrummet.. När torktumlaren är på så är det sååååå mysigt att ligga däruppe o mysa tycker Loppan!
Dompan vaktar gärna dator o skrivare uppe i datahörnan.. Inte fullt så lätt att få plats brevid henne.. Men hon flyttar sig inte gärna, så då får man sitta på kanten om man ska kolla mail o dator...
Å så Herr Bruce.. Fniss.. I en rosabäddad säng med hästar.. Visst ser ni att han ääääääälskar att bli fotad? Han har fått sina gourmetgold-burkar idag.. så han är mätt o belåten.. Nu värker skallen, måtte inte jag bli sjuk, så nu kallar Ektorp.. nattinatti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att ni kommer iväg till Åbo trots alla "influensor". Vill i alla fall önska er lycka till på andra sidan Östersjön. Jag får komma med en annan gång, lite körigt härhemma med småttingar och vissa andra planer just nu.

Anonym sa...

Oops!
Upptäckte att det är först nästa helg det är dags för Åbo. Så, då ska väl alla hinna krya på sig i alla fall. Å, så akta er för dom som nyser!!!
Kram Lilly