lördag, mars 17, 2007

Lördagskväll..

Idag har jag gått o småirriterat mig lite på en del korkat kattfolk.. Främst ryktesspridningar.. Sånt gillar inte jag.. Så ett hett tips till alla som drar förhastade slutsatser angående sjukdomar, defekter mm kanske borde tänka sig för både en o annan gång innan man snackar en massa och framförallt så borde man faktagranska.. För lösa rykten är inget att hänga i julgranen precis.. Jag måste erkänna att jag är nog rätt dum egentligen som går ut med det som mina katter drabbas av och att man "lägger korten på bordet" och är ärlig.. Det finns sååååååå många som inte är det och de rider ofta på ryktesspridningar om andra.. Suck... Nåja, alla har väl sitt sätt att hantera det hela.. Men ibland önskar jag att människor inte vore så snara att döma katter och utpeka just EN individ till syndabock. Men jag antar att det handlar om låg intelligens kombinerat med dålig faktagranskning som ligger bakom en del rykten, så jag försöker att inte bry mig, men man blir förbannat arg när man inser att människor är rent ut sagt korkade och försöker överföra sin dumhet till andra.. suck... Kan inte vara lätt att försöka använda en hjärna som går på halvfart, då är det kanske lättare att snacka skit om andra för att själv framstå i bättre dager.. Näe, fy bubblan, sådana människor får mig att må illa... Det som också är lite skrattretande är att folk som snackar om andra katters fel o brister ofta själva har en massa spöken i garderoben.. Fick mail från Draken med lite bilder på Bruce o Shanta, tusen tack! Bilderna är från Malmö-utställningen! I morgon ska vi ner till Marie Bazooka för att kolla kattbebbarna! Du milde vilka söta små fetknoppar som vi lär få se! Återkommer med bilder då.. Jag ska packa lite inför Finlandsresan och damernas semester.. Våra damer Blossa, Loppan & Dompan ska på liten semesterweekend till Oxhagen (område här i Kalmar för er utsocknes) nästa helg när vi åker till Finland o Candy på återparning i Stockholm. Svärfar o svärmor ska vara katt- och Wilmavakt, så det blir ett spännande äventyr! En annan viktig sak som händer i morgon är att Mandel ska till Tyskland och vi hoppas så att han kommer hem som Champinjon!! Tumhållning!

Just nu läser jag en kolossalt bra bok, Blodsarv av Denise Mina. Fantastisk deckarförfattarinna, det måste jag tillstå! Lysande böcker som fångar intresset från första till sista meningen! Detta är den fjärde av hennes böcker som jag läser och den har varit efterlängtad! Därför sitter jag inte så mkt vid datorn de här dagarna.. Beirut har fått en duvning av mannen idag, själv har jag mest lagat mat (hemmagjord kebab, det är mumsigt!) och slöat. Tur att mannen varit effektiv.. Får väl ta ett ryck imorgon..

Näe, nu blir det sängen.. Nattinatti! Och kom i håg att ge fan i att kasta strykjärn i igloos.. ;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denise Mina är super!
Jag har inte tagit tag i Blodsarv ännu. Den ligge brevid sängen. Så den åker nog med till Finland. Få se om man får någon tid att läsa....:-)
/Kattis

Malin sa...

Well spoken :)
//Malin

Zealous sa...

Hihi, strykjärn i igloos! :-)

Det verkar nästan lika illa som att kasta pil i kuvös...

Spännande med Finlandstrippen, hoppas ni får en kanonhelg!

Kram