söndag, augusti 03, 2008

Söndag, och i morgon är det jobb igen...


Igår fotade vi kattungarna efter att ha fullt upp i torsdags o fredags med besök och annat... Familjen Restless var på visit och i fredags kväll åt vi god grillmiddag hos Marie Fairyhearts.. Mumsigt! Nåväl, fotandet gick hyfsat, men det är inte lätt att fånga de små på bild numera! Mycket myror i benen där.. Men de är fortsatt gosiga alla bebbarna, och det är så mysigt att ha dem här hemma!

Bruce fick också delta i fotosessionen, han har utvecklats en hel del sedan han blev kastrat, och han förändras hela tiden.. Gosegubben! Just nu är han enormt stor i kroppen och tung..


Vi har varit omåttligt slöa annars i helgen, slappat, kollat på film och städat av lite allmänt, annars mycket lugnt.. Känns inte direkt inspirerande att åka tillbaka till jobbet imorgon, men så är det varje sommar efter semester.. Sedan är man inne i det igen. Vädret har varit allt annat än vackert i helgen, och det har känts rätt skönt att slippa ligga på stranden.. ;o) Vi har haft två fantastiska sommarveckor under semestern, mycket bad, sol och Öland. Jättehärligt!


Candy fyllde sex år i somras, och just nu äter hon mer än någonsin... I höst måste jag försöka banta ner henne lite.. Jag vågar inte ens sätta henne på vågen..


Hela tiden under vår fotostund ute så purrade Candy och mjölktrampade, hon är en riktig raring!


Ushki växer också enormt mycket nu! Han börjar bli riktig hankatt snart, och han är en riktig myskille!

Nu ska jag ner o plocka tillbaka nydiskade kattskålar. Det är mycket dagligt som ska göras på förmiddagar o eftermiddagar när man har kattungar. Det ska diskas skålar, tömmas o tvättas bajslådor, dammsuga, torka golven osv osv..

Ha det gott allesammans!

Inga kommentarer: