tisdag, juli 01, 2008

Årets utställning o bebisar..


Årets utställning i Kalmar har avlöpt väl och med många goda resultat från Vildhjärta-katterna! Som ni alla kanske förstår så har tiden gått till utställningsarbete och annat, så några treveckorsbilder finns inte... :o( Igår var jag helt slut, en hel helg med jobb tar på krafterna! Men ett par bilder på tre av sötungarna finns för beskådan här i a f..

Utställningen var jätterolig, framförallt att få träffa Sun King, Shirley, Axl, Demonius, Gandalf, Salamander, Delfinia & Corpse Bride med sina ägare! Tack för att ni kom och för att vi fick låna en del avkommor.. En del av er hann jag prata med mer än andra, men tyvärr är det ju så när man arrangerar utställningar, då hinner man knappt med mingel. Tack vare avkommorna så blev vi BIS uppfödare på lördagen i Kategori II, jätteroligt! Visserligen var vi ensamma i klassen, men vi deltog och 32,0 poäng är helt ok för mig. :o) Delfinia och Sun King blev Ex två, alla andra vann sina klasser och Axl samt Ushki lyckades dessutom bli BIV och Ushki (som trots sitt haniga humör) lyckades möta Demonius i panelen som två mycket unga vuxna hanar. Kul att se att de skötte sig fint, inga röster, men roligt att se killarna i panelen! :o) Resultat mm kommer under kvällen på hemsidan.

På utställningen träffade vi massor av trevliga människor, jättekul att träffa er alla, ingen nämnd o ingen klämd.. ;o) Det kändes som bra stämning överallt och det är roligt!

Vi hann också träffa Eärfalas, Trollgummefamiljen och Herr o Fru Drakborg samt Malin (Shirleys ägarinna) på fredagskvällen då vi grillade o hade mysigt! Jättetrevligt att träffas som vanligt! Alla satt i bolådan hos Dompan & Candy med barn (Candy är stödmamma, ligger nog mer i bolådan än Dompan nuförtiden..) och pillade på småttingarna.


Lill-Vit växer o frodas, han äter som en häst, framför allt nötfärs med välling, det smakar tydligen extra mumsigt!


Jimmy blir mer o mer lik Bazooka för var dag som går, och en riktig cooling. Han har lyckats ta sig över kattungebarriären ett par ggr nu, så i helgen blir deras hage större.


"Kolla så tuff jag är!"


Relient K alias Kossan. Stilig ung man med fin panna och höjd på huvudet.



"Jag kan också vara tuff!"

Idag blir det strykning o städ, imorgon är det jobb igen... Tänk om man kunde vara ledig hela somrarna... DET vore skönt!

Ha det gott allesammans!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tack Malin för en jätte trevlig helg!

Zealous sa...

Grattis till alla fina utställningsresultat!

Måste fråga... Har liksom inte fattat namntemat för kullen (det står säkert någonstans, men jag har inte lyckats se det). Jätterara namn, är nyfiken på var de kommer ifrån... :-)

Kram,
Nina