onsdag, oktober 22, 2008

Tidsbrist...

Min vana trogen så har jag såklart kört ihop allt innan resan, men man är ju knappast ensam om det. Mannen har haft en hektisk vecka på sitt jobb, själv har jag jobbat 6 nätter av de senaste 7, allt för att vi ska kunna vara lediga och åka till Portugal och World Winner imorgon bitti. De tre stora kidsen ska åka med till sin pappa i Malmö, så packning, katter och människor ska imorgon bitti hinna med tåget som går kl. 9.03.. Det kommer att bli en låååååång natt... Wilma ska vi tack o lov lämna redan ikväll. Nåja, jag har hyfsad koll på allt som ska hinnas med under dagen och allt som ska med i packningen, så det ordnar sig nog. Bara så typiskt att man alltid är ute i sista sekunden med andan i halsen..


Bloggens bilder för idag är tagna av stolta "farmor" Jane. "Farmor" till Cobran och Cutie alltså.. De är från lördagen på Östkatten när Cutie och Cobran hade utställningspremiär. Bildbevis på att husses Cobran uppförde sig väl efter intensivträning av husse hemma veckan innan för att oro fanns att Cobran skulle vara sprattlig... ;o)


Söt-Cutie!


Cobran is the winner!!! Inte för att han verkar bry sig nämnvärt, men matte lipar som en gris.. ;o)


Cobra sötlök!


"Undras just om man kan dricka ur en sån här mojäng?!"

Nej, nu finns väl ingen återvändo... Får väl ta tag i mitt liv, bada katter, packa, städa och se till att förråden för hemmavarande katter är påfyllda så att kattvakten slipper ringa i panik o säga att nåt är slut.. ;o) Jag har skrivit en lista, men troligtvis lär man väl ändå glömma hälften. Viktigast är katter, människor, passen, bekräftelse och ett glatt humör.. Eller?

Dagens bästa: Att jag ser fram emot resan trots alla måsten o allt som måste göras innan! ;o)

Dagens sämsta: att jag fortfarande inte har vunnit enormt mycket pengar på trisslott eller lotto och att jag kommer att sakna barnen jättemycket när vi är iväg!!

Ha det gott allesammans så ses vi en annan dag!

4 kommentarer:

Zealous sa...

Ja, vad söööööt Cobran är!

Hoppas avresan löper smidigt! Glöm inte att stressa av med en kall öl på planet! :-)

Lycka till!

Kram,
Nina

Zealous sa...

Sorry, Cutie är ju också hur söt som helst!!! :-)

Zarkeshas sa...

Lycka till därnere och ha en härlig helg! :)
Ska bli skoj att se småpojkarna nästa helg.
Kram,
Carro

Malena sa...

Härliga Malin!
Önskar dig och mannen en rolig tripp till WW - njut av tillvaron och skratta mycket. That´s what makes life worth living!

Och du - Wilma kommer att klara sig mycket bra i livet. Det hör jag det!

Kramis!